Over ons

Missie

Wandercam gaat steeds op zoek naar authentieke verhalen.

Sterke stories met boeiende beelden, waar mensen over navertellen.

Geen eenheidsworst maar unieke content om op te vallen in een wereld die bulkt van informatie.

Visie

De wereld en haar bevolking laten zien zoals ze is, in alle facetten.

Siemon Vanderhulst portretfoto

Het verhaal

Hallo, ik ben Siemon Vanderhulst, de trotse oprichter van Wandercam.

Al van kleins af zat ik steeds met een hoofd vol ideeën en een passie om iets te creëren. Het stond dan ook in de sterren geschreven dat ik ooit zelfstandig aan de slag zou gaan in een creatieve business.

Aan het einde van mijn opleiding Business Management & Marketing liep ik stage in een tv-productiehuis. Daar werden de eerste zaadjes geplant en begon mijn liefde voor videoproducties. Nadien begon ik te werken in een communicatiebureau en deed ik ervaring op in zowel commerciële als marketingfuncties. Ik maakte daarnaast ook de groei mee van een piepjonge start-up tot een succesvolle scale-up en kwam in contact met tal van ondernemers. Dat werd de laatste schakel om de stap te zetten naar een eigen onderneming.

Een enorme passie voor mooie beelden heb ik altijd gehad. Het was hoog tijd om de daad bij het woord te voegen. Ik schoolde me bij met avondlessen in Digitale Fotografie en nadien ook met een opleiding Videoproductie. Mijn camera was niet meer van mij weg te slaan. Overal nam ik hem mee naartoe, tot in Azië en Zuid-Amerika. Al die machtige landschappen en culturen mocht ik immers niet zomaar verloren laten gaan. Reizen en beelden maken, het is een onvoorwaardelijke liefde die blijft bestaan.

Ik geloof rotsvast in authenticiteit. Wie zichzelf is komt niet alleen geloofwaardiger over maar is ook uniek. En dat maakt je dan weer interessant en anders. Authentiek zijn in foto’s en video’s is niet moeilijk. Je bent wie je bent en je doet wat je doet. Zo ga ik ook te werk. Geen geënsceneerde, ongemakkelijke poses of acties maar natuurlijke situaties die goed en vakkundig worden vastgelegd. Uiteraard zijn scenario’s soms nodig maar die stellen we op aan de hand van reële situaties die passen bij de identiteit van jouw organisatie.

Klaar om onvergetelijke beelden vast te leggen?

 

Neem contact op